Tjenester hos oss

Vipper

Vi har ulike typer behandlinger innen vipper. Vi tilbyr vippeextensions - klassisk og volum, vippeløft, farging av vipper. Dette er vårt spesialfelt sammen med brynstyling.
Vi er flere terapeuter som jobber med vipper i salongen. Vi er også distributør til andre salonger innen faget og kurser andre terapeuter. For mer informasjon om dette se www.lashperfect.no 
 

Bryn

Vi har spesialisert oss på brynstyling. Hos oss får du utført forming og farging av bryn med både voks og pinsett. Vi tilbyr en helt unik behandling. Hos hver kunde setter vi av 45 minutter til grundig forming og farging tilpasset dine naturlige trekk og i samspill med naturlige brynshår. Vi er flere terapeuter som jobber med bryn i salongen. 
 

Negler

Alt innen negledesign. Vi tilbyr gelenegler, shellac og gelish.
 

Spraytan

Vi tilbyr spraytan salongbehandling fra luksusmerket St.Moritz. 
Vi selger også produkter til hjemmebruk innen samme merket. Man kan velge mellom ulike farger - vi hjelper deg med å finne en nyanse du trives med.  

 

Kosmetisk

Botox og fillere tilbys hos oss av Ann Kristin Blix.
 

Voksing

Vi utfører voksing av legger, lår, armhuler, ansikt, rygg og bryst. 
 

Hudpleie 

Vi har utsalg av hudpleie produkter i salongen fra GloTherapeutics. En medisinsk hudpleie serie. Vi utfører rens, masker, kjemiske peelinger og BB Glow. 
 

Tannbleking

Kosmetisk tannbleking. Kan utføres hos alle, sliter ikke på emaljen. Det beste er å unngå mat og drikke i 3 timer etter behandlingen. De første 2-3 dagene anbefaler vi å unngå mat med sterk farge, kaffe, te, snus, røyk etc. 
 

Fotterapeut

Vi har en dyktig og sertifisert fotterapeut hos oss som heter Ingrid Amalie. 
 

BB GLOW

Ansiktsbehandling på 1 time - vi renser og skrubber huden først, deretter legger vi på BB GLOW serum tilpasset din hud som vi pressed ned i huden med nano-nåler. Vi avslutter behandlingen med en agurk-maske for å roe ned huden. Behandlingen er ikke spesielt smertefull. Det anbefales å ta en serie med 3 behandlinger med 2-3 ukers intervall, deretter vedlikehold hver 4 mnd.