Vipper

Vi er spesialister innen vipper.
(For kurs/opplæring og leveranse til andre salonger se www.lashperfect.no)


Vippeextensions:

Det finnes ulike vipper og teknikker. Vippeextensions kan tilpasses alle både i design, lengde og mengde vipper man ønsker. 
Det brukes et medisinsk lim som har holdbarhet på 3-6 uker. Vippeextensions er ikke skadelig, men det er viktig at det påføres riktig. Det er også viktig at type extensions er tilpasset dine naturlige vipper for at disse ikke skal ta skade. 

Klassiske vipper - En og en vipp festes på hver naturvipp og gir et naturlig resultat som varer 3-4 uker før man bør ta en refill dersom man skal beholde vippene pene videre.

Volum vipper - Russian volum - Vi fester 2-9 vipper per naturvipp for å gi fylde og et mer fluffy resultat. Man kan også kombinere dette med klassiske vipper dersom man ønsker det. Refill hver 3-4 uke dersom man ønsker å beholde vippene fyldige og fine.  

Vippeløft - En type permanent olje som løfter de egne naturlige vipper og gir en illusjon om lengre vipper. Gir et åpent blikk og inkluderer farge. Varer 6-8 uker. Et naturlig alternativ til vippeextensions.

Vanskelig å velge?
Vi hjelper deg gjerne. Alle er forskjellige og har forskjellige vipper som utgangspunkt. Derfor vil resultatet være avhengig av dette. Stikk innom oss eller send oss et bilde av vippene dine så foreslår vi hva som passer for deg. 


Har du spørsmål så send mail til eller sms/ring til 41642380.