Om oss

Spesialister innen vipper, bryn og skjønnhet

Calma Beauty ble startet av Marlene Paulsen som daglig jobber i salongen. Vi er i dag spesialister innen vipper, bryn og skjønnhet. Atmosfæren hos oss er rolig og tilbaketrukket og du får utført behandlingene i historiske flotte bygninger. Du er hjertelig velkommen til vår skjønnhetssalong.

Vår nettbutikk er for både profesjonelle i bransjen og vanlig forbruker. Er du profesjonell må du logge inn før du kan se priser og alle profesjonelle produkter som brukes i salongbehandlinger. 

Vi utviklet konseptet vårt med å tilby et bredt spekter innen skjønnhet og velvære. Vi prøver å være nytenkende og er derfor svært ofte først ute med nye behandlinger eller produkter innen faget vårt. Hos oss kan du også ta kurs og handle profesjonelle produkter, og vi er den norske distributøren for Lashperfect.no. Vi vet at perfeksjon er nødvendig, og vi lærer gjerne bort det vi kan. Våre kurs er godkjent av BABTAC, The Guild og Habia.

Velkommen til vår skjønnhetssalong!

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Og få med deg våre siste nyheter og tilbud
Vi er spesialister innen vipper, bryn og skjønnhet

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle