Velkommen til sterke og sunne bryn!

BrowLamination er i vinden som aldri før, og aldri før har det vært viktigere å pleie brynshårene! Growth & Conditioning serum kan brukes av absolutt alle som ønsker vekst og glansfulle brynshår, men den er spesielt viktig etter en Laminering som er en kjemisk behandling. 

Growth & Conditioning serum er et viktig produkt å tilby kunden etter behandling. Den inneholder Provitamin B5 og Cellulose, samt den aktive ingrediensen Capixyl. Veil pris 530,- (logg inn som profesjonell for å se forhandlerpriser) Kjøp den HER.

Har du fått med deg quick step systemet?

Vi har nå et helt nytt system inne brynslaminering som heter HiBrow Quick Step. Denne har allerede fått mange gode tilbakemeldinger fra salongene og brynstylister. Virketiden er 4-6 minutter steg 1, og samme virketid på steg 2. Behandlingen blir betydelig raskere – uten at det går på bekostning av hårkvaliteten.

Dette systemet kan bestilles i vår nettbutikk for profesjonelle/B2B kunder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle