Calma Beauty lanserer QUICKSTEP

Vi har lenge jobbet med vippeløft og laminering i salongen, og har stadig sett etter gode produkter som gir oss de beste resultatene og reduserer tidsbruken i behandlingene – slik at fortjenesten blir enda bedre for terapeuten, og kunden slipper å ligge for lenge på benken.

Mange av dere har kanskje testet QUICKSTEP allerede, og vi har nå lansert denne formularen under eget merkenavn, fordi den fungerer så bra! Den er skånsom og effektiv, og kan fint brukes i både Laminering og vippeløft. Den er såpass rask at virketiden er kun 4-6 minutter avhengig av hårtype. Ønsker du en tester så send oss en mail.

Vi selger dette produktet kun til den profesjonelle delen av bransjen – så vi trenger et bevis på at du er elev/student i bransjen eller ditt organisasjonsnummer.

(NB: i Laminering kommer produktet i direkte kontakt med huden, så veldig sensitiv hud kan oppleve reaksjon som er forbigående – utfør gjerne allergitest på et lite område først for å sjekke hvordan huden takler behandlingen).

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle

Vi har ferieavvikling i deler av uke 39 og 40

 Utsending av varer vil være som normalt frem til torsdag 26. september, deretter vil vi ha feriestengt og neste utsendelse av varer blir onsdag 2. oktober.

Planlegg dine bestillinger slik at de er hos oss innen torsdag 26. september kl 12.00 om du ønsker varer levert i god tid.