Fuktighet etter en lang vinter

Nå som vinteren sniker seg tilbake og sommeren straks banker på døren føler mange at huden er litt i “ulage” etter vinterens kalde og tørre klima. Huden trenger ofte litt ekstra fuktighet etter en kald og lang vinter, og vi har noen gode forslag til deg.

Ampuller: Påskeegget fra Babor med ampuller. Her får du 14 ampuller til en veldig hyggelig pris. Gi huden din en ampulle hver eneste dag i 2 uker, og se hvor fin glød og fukt du får! Legges på etter rens, og før serum og krem. LES OM AMPULLENE HER.

Sheet mask: enklere maske får du ikke! Åpne opp pakken og legg den rett på nyrenset hud. LER OM MASKEN HER. Vi anbefaler også en variant til under øynene; denne er spesielt tilpasset den tynne huden, og motvirker/hjelper for små tørrhets-linjer. LES OM ØYEMASKEN HER La ligge på i 15-20 minutter.

Leppeskrubb og leppemaske: Skrubb leppene med Grande sin leppeskrubb. Denne fjerner alle døde hudceller og tørr hud. Når du har skrubbet ferdig legger du på masken, denne kan gjerne ligge på over natten om du ønsker. LES MER OM LEPPEMASKEN HER og LES OM LEPPESKRUBBEN HER

Du finner alle disse produktene hos oss i salongen, eller i vår nettbutikk 🙂 Bare spør om du trenger hjelp.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle