Forsendelse og retur

Forsendelse med Posten Norge AS

Vanligvis sendes varene fra oss samme dag eller senest 24 timer etter ordren er mottatt. Dersom levering av produktene blir forsinket, vil vi gi deg beskjed så snart vi får kunnskap om det samt når eventuell ny levering kan skje. Fraktkostnad tilfaller kunden og varierer mht. hvor i landet, samt hvor mye som skal sendes. Priser blir oppgitt under kjøpsprosessen. Når pakken er sendt vil du motta sporingsnummer pr epost. Posten leverer normalt i løpet av 2-5 arbeidsdager. Dersom pakken er for stor for din postkasse vil du motta hentelapp i postkassen så snart pakken er på avhentested.

Pakken må hentes på ditt postkontor i løpet av 14 dager før den blir sendt i retur til oss. Dersom pakken ikke blir hentet på avtalt sted og kunden ønsker ny levering vil kostnader ifbm ny utsendelse som hovedregel tilfalle kunde.

For uavhentede pakker vil du bli belastet for 300 kr for små sendinger og 600 kroner for store sendinger. Gebyrene dekker fraktkostnader og våre administrasjonskostnader. Gebyrene vil likevel aldri kunne overstige det du har betalt totalt.
Kunden er selv ansvarlig for at det oppgis korrekt mobilnummer og/eller epost slik at vi får varslet deg når pakken er klar til utlevering.

Returvilkår, angrerett og reklamasjon

Angrerett

Angrer du på hele eller deler av kjøpet ditt har du mulighet til å benytte deg av angreretten. Angrefristen er 14 dager etter at du har mottatt varen og gjelder for privatkunder – ikke bedriftskunder. Benytt angrerettskjema du har mottatt sammen med varene eller kontakt oss via epost eller tlf. Det du angrer på må sendes tilbake til oss innen angrefristen er utløpt og må være i like god stand som da du mottok varen. Du må betale returforsendelsen selv.

Returadresse for pakker er:

Calma Beauty AS
Gravfossveien 5D
3360 Geithus

Returadresse for brevpost/små varer som passer i brev:

Calma Beauty AS
Postboks 75
3361 Geithus

Vi tilbakebetaler både det du betalte for varen og det du betalte for frakt da varen ble sendt til deg. Tilbakebetaling av fraktkostander gjelder kun når hele kjøpet returneres. Tilbakebetalingen skal finne sted innen 14 dager etter at vi mottar produktet fra deg.

Kunden må selv betale fraktkostnader for returen.
Angreretten gjelder ikke:

  • dersom varen er ødelagt eller av andre årsaker ikke kan returneres i samme stand som da du mottok den
  • dersom varen er uavhentet og returneres til selger
  • dersom det er kosmetikk produkter hvor forseglingen er brutt på varen eller varen er åpnet og dermed ikke egnet for retur av hensyn til helsevern og hygiene.

Se angrerettloven for flere detaljer.

Kjøp av profesjonelle varer for bedrifter er unntatt angreretten. Varer byttes ikke med mindre det er feil eller mangler på varene.

Feil eller mangler på varen

Hvis du oppdager en feil eller mangel ved varen må du innen rimelig tid kontakte oss og reklamere på varen – dette er satt til maks 3 uker da mange produkter er “ferskvare” med utløpsdato. Det samme gjelder dersom du har fått noe annet enn det du har bestilt.

Det er fint hvis du merker e-posten med “Reklamasjon” eller “Mottatt feil vare” og sender oss fakturanummer og ditt telefonnummer slik at vi raskt kan hjelpe deg. Fakturanummeret finner du i e-posten med leveringsbekreftelsen.

Hvis vi ønsker varen i retur vil du få tilsendt en returseddel slik at vi betaler for returporto.
Vi henviser for øvrig til forbrukerkjøpsloven.

Gebyrer for uavhentede bestillinger

Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og ikke gir oss beskjed om at du ønsker å benytte deg av angrerett vil pakken returneres til oss. Du vil da bli belastet for 300 kr for små sendinger og 600 kroner for store sendinger. Gebyrene dekker fraktkostnader og våre administrasjonskostnader. Gebyrene vil likevel aldri kunne overstige det du har betalt totalt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle