Kalendere og julegaver!

Har du bestemt deg for årets julekalender enda? Hvis ikke har vi et par favoritter vi kan dele med deg! Vi håper også at noen av våre julegave-tips kan falle i smak!

Vi har tatt inn 2 litt ulike kalendere i år; den ene er fra tyske Babor og har ampuller til alle hudtyper, den andre er fra det franske merket Sothys med et variert utvalg av produkter til hud og kropp. Vi kan røpe at du får både kremer, serum, rens og kropps-produkter i denne.

Ønsker du en kalender med en ampulle-kur hvor huden din stråler på julaften? Eller er det mer spennende med ulike produkter hver dag som gjør godt for både hud og kropp? Nå kan du velge den kalenderen som frister mest for deg.

Vi har også fine julegaver hos oss, for både kropp og sjel! Duftpinner, duftlys, gavepakker med hårprodukter eller hudpleie. Vi håper du finner mye interessant i vår egen “jule-kategori” her på nettbutikken. Ta en titt da vel! https://calmabeauty.no/produktkategori/julen-2023/

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle