Kontaktskjema Takk

Takk for din påmelding!

Vi kontakter deg fortløpende

INFO!

Hos oss kan du ta kurs og opplæring innen faget. Det blir gitt internasjonalt godkjent diplom innen alle kurs. Vi har spesialisert oss innen disse fagfelt og gir deg en sikker og god opplæring som inkluderer support videre i din karriere.

Vi står for grundig oppfølging og undervisning, så for å se den enkelte elev godt nok praktiserer vi kurs med mindre grupper. Vi deler opp teori og praksis-delen av kurset slik at du enkelt klarer å henge med på kurset og kan ha ditt fulle fokus på det du skal utføre. 
Du kan se alle våre kursdatoer nedenfor. Ønsker du at kurset holdes i din egen salong så ta kontakt med oss for å gjøre en avtale på dette. 

Vi er distributøren bak Lash Perfect & HiBrow Norge, og vi er totalleverandør av alt utstyr til profesjonelle aktører innen vippeextensions, vippeløft, brynslaminering og brynstyling. Du kan lese mer om Lash Perfect & HiBrow her.

Når du har meldt deg på og betalt for kurset er du sikret plass. Du vil deretter få en mail med all praktisk informasjon om kurset. Ved lite deltakelse kan kurset bli avlyst, og penger vil bli refundert. Ellers er påmelding til kursene bindene.

Nedenfor ser du en oversikt over kursene. Klikk på dem for å lese mer om disse og meld deg på i dag. Legg kurset du ønsker i handlekurven og betal som vanlig eller søk om delbetaling via SveaFinans.

Det er viktig at du fyller ut kontaktskjemaet på denne siden selv du eventuelt også søker om delbetaling. Slik sikrer vi at påmeldingen kommer inn til oss. Du får bekreftelse på mail. Velger du forskuddsbetaling kan du betale direkte her på nettsiden eller så mottar du en faktura fra oss så snart vi har mottatt skjemaet fra deg. 

Kurs som vi også tilbyr ONLINE: HiBrow Lamination, HiBrow Brynstyling, og LashLift.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle