Våre kurs - Lash Perfect & HiBrow Norge

Kunne du tenke deg å starte profesjonelt?

Hos oss kan du ta kurs og opplæring innen vipper og bryn. Det blir gitt internasjonalt godkjent diplom innen alle kurs. Vi har spesialisert oss innen disse fagfelt og gir deg en sikker og god opplæring som inkluderer support videre i din karriere.

Vi står for grundig oppfølging og undervisning, så for å se den enkelte elev godt nok praktiserer vi kurs med mindre grupper. Vi deler opp teori og praksis-delen av kurset slik at du enkelt klarer å henge med på kurset og kan ha ditt fulle fokus på det du skal utføre. 
Du kan se alle våre kursdatoer nedenfor. Ønsker du at kurset holdes i din egen salong så ta kontakt med oss for å gjøre en avtale på dette. 

Vi er distributøren bak Lash Perfect & HiBrow Norge, og vi er totalleverandør av alt utstyr til profesjonelle aktører innen vippeextensions, vippeløft, brynslaminering og brynstyling. Du kan lese mer om Lash Perfect & HiBrow her.

Når du har meldt deg på og betalt for kurset er du sikret plass. Du vil deretter få en mail med all praktisk informasjon om kurset. Ved lite deltakelse kan kurset bli avlyst, og penger vil bli refundert. Ellers er påmelding til kursene bindene.

Nedenfor ser du en oversikt over kursene. Klikk på dem for å lese mer om disse og meld deg på i dag. Legg kurset du ønsker i handlekurven og betal som vanlig eller søk om delbetaling via SveaFinans.

Det er viktig at du fyller ut kontaktskjemaet på denne siden selv du eventuelt også søker om delbetaling. Slik sikrer vi at påmeldingen kommer inn til oss. Du får bekreftelse på mail. Velger du forskuddsbetaling kan du betale direkte her på nettsiden eller så mottar du en faktura fra oss så snart vi har mottatt skjemaet fra deg. 

Kurs som vi også tilbyr ONLINE: HiBrow Lamination, HiBrow Brynstyling, og LashLift.

Ønsker du å melde deg på et kurs?
Send oss en melding via vårt kontaktskjema for påmelding. Ønsker du samtidig å søke om delbetaling av kurs kan du søke via denne linken!
(Det er viktig at du sender inn kontaktskjemaet under for at påmeldingen skal fullføres).

KURSDATOER HØSTEN 2022

 • Molde 9. juli

  Vippeløft og brynslaminering

 • Molde 10. juli

  Russian volum vippeextensions

 • Hamar 13. august

  Vippeløft og/eller brynslaminering

 • Hamar 14. august

  Grunnkurs vippeextensions

 • Stavanger 27. august

  Vippeløft og/eller brynslaminering

 • Stavanger 28. august

  Grunnkurs vippeextensions

 • Gjøvik 10. September

  Brynlaminering og/eller vippeløft

 • Gjøvik 11. September

  Grunnkurs og russian volum vippeextensions

 • Lillehammer 22. oktober

  Vippeløft og/eller brynlaminering

 • Lillehammer 23. oktober

  Grunnkurs vippeextension