Vippe- og Brynstylist studie

Kunne du tenke deg å starte på vippe- og brynstylist studie?

Dette er et studie i samarbeid med Hud og Makeup Akademiet. Påmelding og betaling gjøres direkte hos Hud og Makeup akademiet, og du kan lese enda mer utfyllende om dette studiet ved å melde deg på. Dette kan du gjøre her.

Hos oss får du markedets mest innholdsrike Vippe- og Brynstylist studie, – og behovet for denne fagkompetansen er stor og etterspurt.
Vi har spesialisert oss på nettbaserte kurs- og studieløsninger, så hos oss får du dette unike studiet levert på en svært lærerik og profesjonell måte. Studiet er i hovedsak nettbasert; teori- og praksisundervisning skjer digitalt via en personlig studieportal. Praktisk opplæring skjer via nett, samt to lærerike og effektive fysiske samlinger (sentralt i Oslo). Dette er den optimale kombinasjonen for deg som ønsker å kombinere studiet med jobb, familieliv og evt andre studier. Vår studiegjennomføring gjør det mulig for deg å delta, uavhengig av hvor du bor i landet.

Dette er et fag hvor praktisk øvelse er viktig.
Vi har derfor to fysiske samlinger (2X2 dager) i Oslo, hvor du får øvd på teknikkene og behandlingene du lærer.
Du vil få god hjelp og veiledning fra faglærer både ved de fysiske samlingene,
men også i hele studietiden ellers (digitalt).

En viktig del av studiet er som nevnt praktisk øvelse. Det er viktig at du øver hjemme, eller på en arbeidsplass, i tiden mellom de fysiske samlingene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle